Paradise Residence Labradors

Echo van Summer

Echo van Summer gemaakt

Maandag 13 januari hebben we een echo van onze Summer laten maken. Summer is in blijde verwachting van onze Shadow. We verwachten dat de pups rond 10 februari worden geboren. Eind januari laten we nog een röntgenfoto maken, zodat we weten hoeveel pups er geboren gaan worden! Het nestje kan uit zwarte en blonde pups bestaan. Wanneer je interesse hebt voor een pup uit deze combinatie, stuur dan een e-mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Met daarin jouw contactgegevens en waar je naar op zoek bent! Voor alle pups hebben we een lief baasje gevonden!

Terug

Uitslagen foto's Abby en Pedro

Uitslagen foto's Sarah en Pedro

Afgelopen maandag hebben wij de uitslag van de HD en ED foto's van Sarah en Pedro ontvangen! Wij zijn reuze blij met de uitslagen, Sarah en Pedro hebben beiden A heupen en van beiden zijn de elebogen vrij!

Terug

SJP Zwiep

SJP Zwiep

Een dag na de LKN Kampioenschapsclubmatch stond er op maandag 17 september 2018 voor Faith (Faithful from Paradise Residence) weer heel wat anders op het programma. In Zwiep wist ze haar eerste SJP diploma te behalen met een mooie 1e plaats in de C Klasse.

LKN Kampioenschapsclubmatch

LKN Kampioenschapsclubmatch

Tijdens de LKN Kampioenschapsclubmatch van 16 september 2018 wist Faith (Faithful from Paradise Residence) een mooie 4e plaats te behalen in een sterk bezette Tussenklasse.

Ook Sarah (Sarah from Paradise Residence) kreeg een mooie VB in een eveneens sterk bezette (14 honden) Jongste Puppyklasse. In de Open klasse behaalde Gerard Liesveld een mooie U met Luus (Sea Rose from Paradise Residence)  

Super weekend in Dordmund

Super weekend in Dordmund

14 en 15 Oktober 2017 was een super weekend! Zaterdag tijdens de Bundessieger in Dordmund werd Faithful from Paradise Residence 2e in de jeugdklasse onder Linda Volarikova in een grote klasse met 21 honden!
Zondag werd ze 4e onder Connie Svane Petersen. We zijn dan ook super trots op onze Faith!

Diploma regen in Markvelde

4 September 2017 diploma regen in Markvelde

Maandag 04 september 2017 was een zeer succesvolle dag voor onze honden op de SJP (Standaard Jachthonden Proef) wedstrijd in Markvelde. Carolien behaalde met Summer maar liefst 73 punten en dus een mooi SJP B diploma. Ook Monique behaalde met Luna een mooi B diploma met 70 punten. Ronald behaalde met Bailey haar eerste SJP C diploma, met 42 punten.

Onze contact gegevens

Jeanet Nijhof
Steenmeijerstraat 57
7555 NV Hengelo
Tel: 074 - 259 33 22
Mobiel: 06 - 26 804 480
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.