Paradise Residence Labradors

CSJ Kruiden & Supplementen


Waarom CSJ Kruiden & Supplementen?

CSJ is al heel lang gefascineerd door de verschillende toepassingen en gezondheidsgerelateerde eigenschappen van kruiden voor mens en dier. Daarom zijn ze jaren geleden begonnen met het ontwikkelen en introduceren van kruidenmixen. En het is verbazingwekkend hoe weinig er nog steeds bekend is, over deze geweldige planten.

Tegenwoordig worden de CSJ kruidenmixen door veel mensen voor hun honden gebruikt, en blijft het assortiment groeien. Alle CSJ supplementen zijn het resultaat van het samenwerken met een van de beste kruidkundigen van Engeland. Op basis van feedback van hondenbezitters weten we dat er echt behoefte is aan zeer effectieve, natuurlijke kruidenmixen.

CSJ Kruiden & Supplementen bestellen of meer informatie?

Stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met uw naam, adres en telefoonnummer en uw vraag of bestelling. U kunt ons ook bellen. Wij zijn bereikbaar op 074 259 33 22 en 06-26 804 480.

Ook overige CSJ Kruiden & Supplementen kunnen besteld worden.

Kruiden & Supplementen


CSJ Hondenvoer


Naast een uitgebreide range kruiden & supplementen, leverde CSJ ook een uitgebreide lijn hondenvoer.

Helaas is het na de Brexit niet meer mogelijk om het CSJ hondenvoer naar Europa te halen. Het verzorgen van alle extra keuringen, dierenarts verklaringen en vooral het transport naar Europa is voor CSJ reden geweest om hiermee te stoppen.

Gelukkig is het ons wel gelukt om samen met de fabriek waar CSJ gemaakt wordt enkele vergelijkbare soorten onder de naam CHUDLEYS naar Nederland te halen. 

Klik hier voor meer informatie over CHUDLEYS hondenvoer


Onze contact gegevens

Jeanet Nijhof
Steenmeijerstraat 57
7555 NV Hengelo
Tel: 074 - 259 33 22
Mobiel: 06 - 26 804 480
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.