Paradise Residence Labradors


Hoe fokken wij

Ons doel is om labradors te fokken met behoud van de rassenstandaard, een lief karakter en een goede gezondheid. Wij zijn lid van de rasvereniging "Labrador Kring Nederland". Onze pups, worden dan ook gefokt volgens de regels van deze rasvereniging. Daarnaast vinden wij het ook erg belangrijk dat het jachtinstinct behouden blijft.

Wij fokker een paar nestjes per jaar. We vinden het belangrijk dat onze pups goed terecht komen, daarom ontvangen we graag zoveel mogelijk informatie om de meest geschikte kandidaten te kunnen selecteren. Tijdens een kennismaking zullen we daar ook zeker naar vragen. Onze pups gaan dan ook niet zomaar met iedereen mee.

Eenmaal een labrador in huis, en je wilt niet meer zonder! Het is nooit saai, altijd iemand die een knuffel wil of lekker naast je op de bank wil liggen. Om dit sociale karakter te versterken kiezen wij er voor om de pups in de woonkamer te laten worden geboren en op te laten groeien. Er is niet veel meer waar ze van schrikken, of het nu een stozuiger, blender, telefoon, televisie of een kamer vol bezoek is, ze hebben het allemaal al eens meegemaakt.
De eerste 2 weken worden ze door hun moeder gepoetst en kruipen ze door de kist. Daarna beginnen ze langzaam aan te lopen en gaan de oogjes open. Na ongeveer 4 weken halen wij de werkpist weg en zitten ze in de ren in de woonkamer, waar ze met hun broertjes en zusjes eten en spelen, en wanneer het weer het toelaat, gaan ze iedere dag lekker even buiten spelen.

Kijk en knuffel middag

Vanaf de geboorte totdat de pups uitvliegen laten we de nieuwe baasjes zoveel mogelijk meeleven. We houden je op de hoogte van alle ontwikkelingen en sturen je leuke foto's.

Na circa twee weken kom je bij ons op een individuele afspraak. Daarna organiseren we een aantal kijk en knuffelmidagen waar je welkom bent.

Ben jij op zoek naar een labrador pup?
Stuur dan een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met jouw contactgegevens en waar je naar op zoek bent. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact op om jouw wensen en de voor ons belangrijke punten te bespreken.

Onze contact gegevens

Jeanet Nijhof
Steenmeijerstraat 57
7555 NV Hengelo
Tel: 074 - 259 33 22
Mobiel: 06 - 26 804 480
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.