Paradise Residence Labradors

Down Boy!


Foliezakje 200 gram

€ 25,90

'Down Boy' helpt om de sexuele drift van reuen op een natuurlijke manier te onderdruken. Wordt geleverd in een foliezakje van 200 g.

Ingrediënten:

Glidkruid, Kamille, Hop, Passiebloem en Citroenmelisse .

Glidkruid kan gunstig zijn voor honden die tekenen van prikkelbaarheid en algemene rusteloosheid vertonen.

Kamille  is waardevol bij het ondersteunen van het zenuwstelsel. Algemeen bekent als de meest populaire kruidenthee voor een "ontspannende slaap", wordt kamille vaak gebruikt als een 'kalmerend en spijsverteringshulpmiddel'. Het kan ook helpen om een gezonde huid te behouden.

Hop Aan het extract van hop wordt een rustgevende en slaapverwekkende werking toegeschreven. Met dit doel wordt het soms in thee verwerkt. Ook wordt het beschouwd als maagversterkend.

Passiebloem Alle delen van de passiebloem Passiflora incarnata kunnen in de fytotherapie als kalmeringsmiddel en als slaapmiddel worden gebruikt. Ze bevatten MAO-remmers als harmine.

Citroenmelisse staat bekend om zijn 'kalmerende' werking. Historisch werd gedacht dat citroenmelisse melancholie of in onze moderne termen "stress" verlichtte.

Strooi de kruiden eenvoudig over het voer, sproei eventueel iets water of iets CSJ zalm olie over de kruiden, zodat ze volledig worden opgenomen.

Omdat kruiden meestal tijd nodig hebben om binnen het systeem te gaan werken, kan het twee tot drie weken duren voordat het volledige effect is behaald.

Let op! Niet gebruiken bij drachtige of zogende teven!

Voedingsinstructies

  • Kleine Hond - ½ theelepel 2,5 ml
  • Medium Hond - 1 theelepel 5 ml
  • Grote Hond - 1-2 theelepel 5-10 ml

Bestellen of meer informatie? Stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met uw naam, adres en telefoonnummer en uw vraag of bestelling. U kunt ons ook bellen. Wij zijn bereikbaar op 074 259 33 22 en 06-26 804 480.

Onze contact gegevens

Jeanet Nijhof
Steenmeijerstraat 57
7555 NV Hengelo
Tel: 074 - 259 33 22
Mobiel: 06 - 26 804 480
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.