Paradise Residence Labradors

Calm Down!


Foliezakje 200 gram

€ 25,90

Wanneer uw hond ringschuw of gestrest is tijdens het showen, zou 'Calm Down!' het antwoord kunnen zijn. We raden zelfs aan om de eerste 21 dagen de dubbele dagelijkse hoeveelheid te geven om het product echt in het systeem van uw hond te krijgen. Aanbevolen door verschillende gedragstrainers en dierenartsen. Wordt geleverd in een foliezakje van 200 g.

Ingrediënten:

Kamille, Citroenmelisse, Vervain, Limoenbloemen, Skullcap.

Kamille  is waardevol bij het ondersteunen van het zenuwstelsel. Algemeen bekent als de meest populaire kruidenthee voor een "ontspannende slaap", wordt kamille vaak gebruikt als een 'kalmerend en spijsverteringshulpmiddel'. Het kan ook helpen om een gezonde huid te behouden.

Citroenmelisse staat bekend om zijn 'kalmerende' werking. Historisch werd gedacht dat citroenmelisse melancholie of in onze moderne termen "stress" verlichtte.

Vervains belangrijkste eigenschap is om het zenuwstelsel te helpen ondersteunen, maar is ook 'kalmerend' en kan de hond een algemene 'boost' geven. 

Glidkruid kan gunstig zijn voor honden die tekenen van prikkelbaarheid en algemene rusteloosheid vertonen.

Strooi de kruiden eenvoudig over het voer, sproei eventueel iets water of iets CSJ zalm olie over de kruiden, zodat ze volledig worden opgenomen.

Omdat kruiden meestal tijd nodig hebben om binnen het systeem te gaan werken, kan het twee tot drie weken duren voordat het volledige effect is behaald.

Let op! Niet gebruiken bij drachtige of zogende teven!

Voedingsinstructies

  • Kleine Hond - ½ theelepel 2,5 ml
  • Medium Hond - 1 theelepel 5 ml
  • Grote Hond - 1-2 theelepel 5-10 ml

Bestellen of meer informatie? Stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met uw naam, adres en telefoonnummer en uw vraag of bestelling. U kunt ons ook bellen. Wij zijn bereikbaar op 074 259 33 22 en 06-26 804 480.

Onze contact gegevens

Jeanet Nijhof
Steenmeijerstraat 57
7555 NV Hengelo
Tel: 074 - 259 33 22
Mobiel: 06 - 26 804 480
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.