Paradise Residence Labradors

Steady


Foliezakje 250 gram

€ 25,90

'Steady!' is een natuurlijk, aanvullend voedingsmiddel dat tijdens nog lopende onderzoeken nuttig is gebleken voor honden die over actief gedrag vertonen. Geleverd in een zak van 250 g folie.

Let op: 'Steady!' is niet bedoeld als vervanging van conventionele behandelingen, maar kan wel in combinatie werken, en moet dan worden gebruikt in overleg met / op advies van uw dierenarts.

Ingrediënten:

Blauw Glidkruid, Hysop.

Blauw Glidkruid ontspant bij nerveuze spanningen en vernieuwt tegelijkertijd het centrale zenuwstelsel. Het heeft een gunstig effect bij het kalmeren van over actief gedrag, prikkelbaarheid en algemene rusteloosheid.

Wist je dat? – De omgekeerde kelk kop van het Blauw Glidkruid ziet eruit als een helm met het vizier omhoog - het ziet er ook enigszins uit als een schedel, en is ook bekend onder verschillende andere namen, waaronder Mad Dog Weed (!) De naam Mad Dog Weed is ontstaan omdat Dr. Vanderveer (een arts uit New Jersey) Blauw Glidkruid gebruikte in de jaren 1700 om 400 mensen te behandelen die door hondsdolle honden waren gebeten

Hysop werd ooit veel gebruikt als een windafdrijvend middel bij winderigheid en over actieve klachten. Het is een uitstekend zenuwtonicum en helpt ook om kracht op te bouwen na een ziekte.

Strooi de kruiden eenvoudig over het voer, sproei eventueel iets water of iets CSJ zalm olie over de kruiden, zodat ze volledig worden opgenomen.

Omdat kruiden meestal tijd nodig hebben om binnen het systeem te gaan werken, kan het twee tot drie weken duren voordat het volledige effect is behaald.

Let op! Niet gebruiken bij drachtige of zogende teven!

Voedingsinstructies

  • Kleine Hond - ½ theelepel 2,5 ml
  • Medium Hond - 1 theelepel 5 ml
  • Grote Hond - 1-2 theelepel 5-10 ml

Bestellen of meer informatie? Stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met uw naam, adres en telefoonnummer en uw vraag of bestelling. U kunt ons ook bellen. Wij zijn bereikbaar op 074 259 33 22 en 06-26 804 480.

Onze contact gegevens

Jeanet Nijhof
Steenmeijerstraat 57
7555 NV Hengelo
Tel: 074 - 259 33 22
Mobiel: 06 - 26 804 480
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.