Paradise Residence Labradors

TurmerTinc Herbal Tincture


250 ml

€ 25,90

Nieuw CSJ TurmerTinc,  eindelijk is er een zeer effectieve kurkumatinctuur voor honden.

Speciaal gemaakt door wetenschappers en kruiden specialisten. Nieuwe CSJ TurmerTinc is gemaakt van hoogwaardige Kurkuma toegevoegd met gekraakte zwarte peper.

Geen vermenging, geen rommel, het is makkelijk in gebruik, giet gewoon een kleine hoeveelheid per dag over het voer van uw hond zodat hij van de vele krachtige voordelen kan genieten. 1 ml per 10 kg lichaamsgewicht. 

Kurkuma kan op grote schaal worden gebruikt om het immuunsysteem, de spijsvertering, de huid en gewrichten van een hond te helpen onderhouden en tegelijkertijd de natuurlijke ontstekingsremmende processen van het lichaam te ondersteunen.

CSJ staat ​​bekend om kruidenproducten van uitzonderlijke kwaliteit, specifiek gericht op de behoeften van honden. Zoals bij alle CSJ producten, is elk ingrediënt in de nieuwe TurmerTinc volledig traceerbaar en onderhevig aan strenge procedures voor kwaliteitscontrole, die overeenkomen met de procedures die vereist zijn voor de menselijke kruidentincturen.

Om de vele voordelen van Kurkuma te maximaliseren, is aan TurmerTinc zwarte gekraakte peper toegevoegd. Hierdoor wordt de doorvoer van de curcumine door het spijsverteringsstelsel van de hond vertraagd, wat de biobeschikbaarheid aanzienlijk verhoogt.

TurmerTinc Is een uniek product.

Gebruik: per 10 kg lichaamsgewicht  1 ml Turmatinc! over het voer van uw hond.

Let op! Niet gebruiken bij drachtige of zogende teven!

Raadpleeg altijd uw dierenarts als de hond al medicijnen gebruikt! 

Bestellen of meer informatie? Stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met uw naam, adres en telefoonnummer en uw vraag of bestelling. U kunt ons ook bellen. Wij zijn bereikbaar op 074 259 33 22 en 06-26 804 480.

Onze contact gegevens

Jeanet Nijhof
Steenmeijerstraat 57
7555 NV Hengelo
Tel: 074 - 259 33 22
Mobiel: 06 - 26 804 480
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.