Paradise Residence Labradors

Eezy Peezy


Foliezakje 300 gram

€ 25,90

Eezy Peezy! Is een kruidenmengsel voor het onderhoud van het urine systeem en is ook uitstekend om brandpunten op je gazon te voorkomen. 

Ingrediënten:

Kliswortel, Selderijzaad, Guldenroede, Paardenbloem.

Kliswortel is een van de voornaamste reinigende kruiden, die voedende ondersteuning biedt voor het bloed, de lever en het natuurlijke immuun systeem. Het is rijk aan vitaminen B-1, B-6, B-12 en E, en aan mangaan, koper, ijzer, zink en zwavel. Niet verrassend dus dat Kliswortel ook is te vinden in veel tonische formules en speciale mengsels die zijn ontworpen voor interne reiniging. Kliswortel wordt gebruikt om de functie van vele organen te ondersteunen (lever, nier, darmen).

Selderijzaad wordt tegenwoordig voornamelijk gebruikt om de uitscheiding van urine te bevorderen. Dit in combinatie met de aanwezigheid van andere gunstige elementen die in selderijzaad voorkomen, zorgen voor een nuttige ondersteuning van de urinewegen. Interessant genoeg hebben laboratoriumstudies vastgesteld dat dit kruid en zijn essentiële olie ook kunnen helpen bij het verminderen van spierkrampen en kalmeren van de zenuwen.

Guldenroede kan helpen om een gezonde urine te behouden. 

Paardebloem fungeert als steun voor het gehele systeem, maar vooral voor de urineorganen, het handhaaft de gezondheid van de nieren en lever.

Strooi de kruiden eenvoudig over het voer, sproei eventueel iets water of iets CSJ zalm olie over de kruiden, zodat ze volledig worden opgenomen.

Omdat kruiden meestal tijd nodig hebben om binnen het systeem te gaan werken, kan het twee tot drie weken duren voordat het volledige effect is behaald.

Let op! Niet gebruiken bij drachtige of zogende teven!

Voedingsinstructies

  • Kleine Hond - ½ theelepel 2,5 ml
  • Medium Hond - 1 theelepel 5 ml
  • Grote Hond - 1-2 theelepel 5-10 ml

Bestellen of meer informatie? Stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met uw naam, adres en telefoonnummer en uw vraag of bestelling. U kunt ons ook bellen. Wij zijn bereikbaar op 074 259 33 22 en 06-26 804 480.

Onze contact gegevens

Jeanet Nijhof
Steenmeijerstraat 57
7555 NV Hengelo
Tel: 074 - 259 33 22
Mobiel: 06 - 26 804 480
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.