Paradise Residence Labradors

Pups verwacht

Zwarte en blonde puppies verwacht

Als alles goed gaat verwachten wij half januari 2019 een nestje zwarte en blonde pups uit de combinatie van Shadow (Dolbia Kyar) en Summer (Summer from Paradise Residence) Beide ouders hebben A- heupen en zijn ED vrij, ook de ogen zijn vrij, bovendien is Shadow getest en vrij van PRA, EIC, en HNPK. Woensdag 19 december hebben we een echo laten maken en de dierenarts constateerde een "volle kerst". Precieze aantallen vruchtjes is altijd moeilijk vast te stellen daarom zullen we begin januari nog een röntgenfoto laten maken. Voor meer informatie stuur je ons een e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Zet hierin jouw contactgegevens en waar je naar op zoek bent. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact op om jouw wensen en de voor ons belangrijke punten te bespreken.

SJP Zwiep

SJP Zwiep

Een dag na de LKN Kampioenschapsclubmatch stond er op maandag 17 september 2018 voor Faith (Faithful from Paradise Residence) weer heel wat anders op het programma. In Zwiep wist ze haar eerste SJP diploma te behalen met een mooie 1e plaats in de C Klasse.

LKN Kampioenschapsclubmatch

LKN Kampioenschapsclubmatch

Tijdens de LKN Kampioenschapsclubmatch van 16 september 2018 wist Faith (Faithful from Paradise Residence) een mooie 4e plaats te behalen in een sterk bezette Tussenklasse.

Ook Sarah (Sarah from Paradise Residence) kreeg een mooie VB in een eveneens sterk bezette (14 honden) Jongste Puppyklasse. In de Open klasse behaalde Gerard Liesveld een mooie U met Luus (Sea Rose from Paradise Residence)  

Tarra gedekt door Shadow

Tarra gedekt door Shadow

22 mei 2018 is Tarra (My Way Home of Hunters Pleasure) Gedekt door Shadow (Dolbia Kyarr) Wanneer moeder natuur ons goed gezind is worden de pups eind juli verwacht

Mocht je geïnteresseerd zijn in een pup uit deze combinatie neem dan contact op met:

Elice Kernkamp of Wim Verhoeven

Wellinkhofweg 17

7396 NM Terwolde

Tel: 0571-298474/06 22286008

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Echo Luna veelbelovend!

Echo Luna veelbelovend

Vrijdag 02 maart 2018 hebben we een echo van Luna laten maken waar wij heel enthousiast over zijn. De dierenarts heeft maar lieftst negen vruchtjes gezien!

We laten 10 dagen voor de bevalling nog een röntgenfoto maken, nog een paar spannende weekjes dus.

Super weekend in Dordmund

Super weekend in Dordmund

14 en 15 Oktober 2017 was een super weekend! Zaterdag tijdens de Bundessieger in Dordmund werd Faithful from Paradise Residence 2e in de jeugdklasse onder Linda Volarikova in een grote klasse met 21 honden!
Zondag werd ze 4e onder Connie Svane Petersen. We zijn dan ook super trots op onze Faith!

Onze contact gegevens

Jeanet Nijhof
Steenmeijerstraat 57
7555 NV Hengelo
Tel: 074 - 259 33 22
Mobiel: 06 - 26 804 480
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.