Paradise Residence Labradors

Pups van Luna en Shadow geboren

Pups van Luna en Shadow zijn geboren

Vrijdag 7 juni zijn de Pups uit de combinatie van Luna en Shadow geboren. Het is een nestje van zes pups geworden, alweer precies zoals onze dierenarts aan de hand van de röntgenfoto  had voorspeld! Het nestje bestaat uit één zwart reutje, 2 blonde teefjes en 3 zwarte teefjes. Voor een zwart reutje zoeken we nog een nieuw baasje!

Terug

Uitslagen foto's Abby en Pedro

Uitslagen foto's Sarah en Pedro

Afgelopen maandag hebben wij de uitslag van de HD en ED foto's van Sarah en Pedro ontvangen! Wij zijn reuze blij met de uitslagen, Sarah en Pedro hebben beiden A heupen en van beiden zijn de elebogen vrij!

Terug

Pups verwacht

Zwarte en blonde puppies verwacht

Rond 10 Juni verwachten we pups van onze Luna (Draumalands Irina). We verwachten blonde en zwarte pups. Luna is 5 jaar, Jeanet heeft haar destijds samen met onze jongste dochter zelf uit IJsland opgehaald. Het is een hond met heel veel passie, dit zie je ook terug tijdens de jacht-trainingen en wedstrijden. Ook tijdens de show wedstrijden komt ze steeds goed voor de dag, en is ze bijna altijd geplaatst. We hebben er dit keer voor gekozen om Shadow (Dolbia Kyarr) te gebruiken. Shadow is nu 7 jaar, we hebben hem in 2012 zelf opgehaald uit Polen. Shadow is een forse lieve aanhankelijke reu, die graag wat voor je doet. Hij haalt graag de post, krant of de schoenen voor ons, maar ook tijdens de jachtwedstrijden wil hij graag voor je aan het werk.Maandag 13 mei hebben we een echo laten maken en de dierenarts kon ons bevestigen dat we pups kunnen verwachten! We verwachten dat de pups rond 10 juni zullen worden geboren. Voor meer informatie stuur je ons een e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Zet hierin jouw contactgegevens en waar je naar op zoek bent. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact op om jouw wensen en de voor ons belangrijke punten te bespreken.

SJP Zwiep

SJP Zwiep

Een dag na de LKN Kampioenschapsclubmatch stond er op maandag 17 september 2018 voor Faith (Faithful from Paradise Residence) weer heel wat anders op het programma. In Zwiep wist ze haar eerste SJP diploma te behalen met een mooie 1e plaats in de C Klasse.

LKN Kampioenschapsclubmatch

LKN Kampioenschapsclubmatch

Tijdens de LKN Kampioenschapsclubmatch van 16 september 2018 wist Faith (Faithful from Paradise Residence) een mooie 4e plaats te behalen in een sterk bezette Tussenklasse.

Ook Sarah (Sarah from Paradise Residence) kreeg een mooie VB in een eveneens sterk bezette (14 honden) Jongste Puppyklasse. In de Open klasse behaalde Gerard Liesveld een mooie U met Luus (Sea Rose from Paradise Residence)  

Tarra gedekt door Shadow

Tarra gedekt door Shadow

22 mei 2018 is Tarra (My Way Home of Hunters Pleasure) Gedekt door Shadow (Dolbia Kyarr) Wanneer moeder natuur ons goed gezind is worden de pups eind juli verwacht

Mocht je geïnteresseerd zijn in een pup uit deze combinatie neem dan contact op met:

Elice Kernkamp of Wim Verhoeven

Wellinkhofweg 17

7396 NM Terwolde

Tel: 0571-298474/06 22286008

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Onze contact gegevens

Jeanet Nijhof
Steenmeijerstraat 57
7555 NV Hengelo
Tel: 074 - 259 33 22
Mobiel: 06 - 26 804 480
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.