Paradise Residence Labradors

Pups in 2020Pups van Sarah en George

Op 19 juni zijn de pups van Sarah & George geboren. George (Casper) is een geweldige werk hond die al meerdere A diploma's behaald heeft en in Oldenzaal in 2019 als eerste geëindigd is. Onze Sarah is ook een dame vol met passie en pit. Natuurlijk krijgen ook deze pups allemaal een stamboom, worden ze gechipt, geënt en ontwormd.

Er zijn 6 pups geboren uit de combinatie van Sarah en George, 2 zwarte reutjes, 2 blonde reu en 2 zwarte teven en 1 blonde teef.

- Alle puppy's hebben een nieuw baasje gevonden - 


Pups van Abby en Ceasar

Abby verwacht begin april pups, haar eerste nestje. Ceasar (Sydney van de Waterlandspolder) is een geweldige werk hond die al meerdere A's heeft en MAP's gewonnen heeft. Ook Abby heeft een geweldige werk passie. Dus dat beloofd wat. De pups hebben een stamboom, worden gechipt, geënt en ontwormd.

6 april zijn er 6 pups geboren uit de combinatie van Abby en Ceasar, 1 zwarte reu, 2 blonde reuen en 2 zwarte teven en 1 blonde teef.

- Alle puppy's hebben een nieuw baasje gevonden - 


Pups van Summer & Shadow

10 februari zijn er 6 pups geboren uit de combinatie van Summer en Shadow, 3 zwarte reuen. 2 blonde reuen en een zwarte teef.

- Alle puppy's hebben een nieuw baasje gevonden - 

Onze contact gegevens

Jeanet Nijhof
Steenmeijerstraat 57
7555 NV Hengelo
Tel: 074 - 259 33 22
Mobiel: 06 - 26 804 480
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.