Paradise Residence Labradors

Focus


Foliezakje 250 gram

€ 25,90

Focus! Een volledig natuurlijke kruidenmix die specifiek is ontwikkeld ter bevordering van de concentratie tijdens het trainen en/of de wedstrijden.

Welke trainer of handler zou niet wensen dat hun potentiële kampioenen gewoon rustig zouden zijn en zich zouden concentreren op hun training en/of wedstrijd? 'Focus!' is speciaal samengesteld voor deze honden.

Diverse top-handlers in verschillende hondensporten hebben dit product uitgeprobeerd en zijn er heilig van overtuigd dat het echt een verschil heeft gemaakt...

Ingrediënten:

Kamille, citroenmelisse, ijzerkruid, blauw glidkruid, Passiebloem.

Kamille helpt bij het ondersteunen van het zenuwstelsel. Kamille is algemeen bekend als de meest populaire kruidenthee voor een "ontspannen slaap". Wordt vaak gebruikt om de spijsvertering te kalmeren en te helpen". Het kan ook helpen om een gezonde huid te behouden.

Citroenmelisse is bekend om haar 'rustgevende' werking.

IJzerkruid de belangrijkste eigenschap is het ondersteunen van het zenuwstelsel maar werkt ook 'kalmerend' en kan de hond een 'boost' geven.

Blauw glidkruid kan goed zijn voor honden die tekenen van prikkelbaarheid en algemene rusteloosheid vertonen.

Strooi de kruiden eenvoudig over het voer, sproei eventueel iets water of iets CSJ zalm olie over de kruiden, zodat ze volledig worden opgenomen.

Omdat kruiden meestal tijd nodig hebben om binnen het systeem te gaan werken, kan het twee tot drie weken duren voordat het volledige effect is behaald.

Let op! Niet gebruiken bij drachtige of zogende teven!

Voedingsinstructies

  • Kleine Hond - ½ theelepel 2,5 ml
  • Medium Hond - 1 theelepel 5 ml
  • Grote Hond - 1-2 theelepel 5-10 ml

Bestellen of meer informatie? Stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met uw naam, adres en telefoonnummer en uw vraag of bestelling. U kunt ons ook bellen. Wij zijn bereikbaar op 074 259 33 22 en 06-26 804 480.

Onze contact gegevens

Jeanet Nijhof
Steenmeijerstraat 57
7555 NV Hengelo
Tel: 074 - 259 33 22
Mobiel: 06 - 26 804 480
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.