Paradise Residence Labradors

CSJ Hondenvoer


Waarom voeren wij CSJ Hondenvoer?

Wij vinden het belangrijk dat onze honden goede voeding krijgen. Hoe herken je goede voeding? Goede voeding herken je aan een aantal zaken: jouw hond heeft een gezonde vacht, heeft goede ontlasting en heeft een gezonde eetlust. Vooral de ontlasting was bij een van onze honden altijd een probleem, wat wij ook voerden. Van de fokker van een van onze honden kregen wij het advies om CSJ te gaan voeren. Na de samenstelling goed te hebben vergeleken, hebben wij CSJ voer een half jaar uitgeprobeerd op 2 van onze honden. Bij de shows bleven ze er uitstekend uit zien en ook bij de jachttraining bleven ze goede resultaten behalen, en het belangrijkste voor ons, de ontlasting is prima en ze zijn in top conditie.

CSJ voer komt uit Groot Brittannie en ontwikkeld door Ceri Rundle, dochter van schapedrijver H. Glyn Jones. CSJ hondenvoer is natuurlijk hondenvoer zonder toevoegingen van de hoogste kwaliteit en nog betaalbaar ook!

CSJ Hondenvoer bestellen of meer informatie?

Stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met uw naam, adres en telefoonnummer en uw vraag of bestelling. U kunt ons ook bellen. Wij zijn bereikbaar op 074 259 33 22 en 06-26 804 480.

Ook overige CSJ producten kunnen besteld worden.

CHAMP! RANGE


ORIGINAL RANGE


Dit is CSJ's originele assortiment, een premium kwaliteit hondenvoer, speciaal samengesteld door dierenartsen en de toonaangevende voedingsdeskundigen in het Verenigd Koninkrijk, geschikt voor alle werkhonden.

COMMAND PERFORMANCE RANGE


CSJ heeft dit nieuwe assortiment, een super premium kwaliteit 'natuurlijke' hondenvoeding, ontwikkeld speciaal op verzoek van enkele van de meest ervaren hondenverzorgers uit zowel het Verenigd Koninkrijk als het buitenland.

Kruiden Supplementen


Naast een uitgebreide range hondenvoer, levert CSJ ook een uitgebreide lijn met kruidensupplementen.

Onze contact gegevens

Jeanet Nijhof
Steenmeijerstraat 57
7555 NV Hengelo
Tel: 074 - 259 33 22
Mobiel: 06 - 26 804 480
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.