Paradise Residence Labradors

CAMAJE Hondenvoer


Waarom voeren wij CAMAJE Hondenvoer?

 

Wij vinden het belangrijk dat onze honden goede voeding krijgen. Goede hondenvoeding herken je aan:

  • Glanzende/ gezonde vacht
  • Goede stevige ontlasting
  • Energieke hond

Jaren terug kwamen wij via de fokker van een van onze honden in aanraking met natuurlijk Engels voer. Onze honden doen het er goed op, bij de shows presteren ze prima en ook bij de jachttraining bleven ze prima resultaten behalen, en het belangrijkste voor ons, de ontlasting is prima, de vacht ziet er super uit en de honden hebben energie te over. Door ons enthousiasme hierover zijn wij helemaal over gestapt naar CAMAJE. Wij voeren nu al bijna 8 jaar hondenbrokken geproduceerd in Engeland.

Het verschil voor ons zit in de vitamine waarden, probeotica en de extra vacht component. Na verschillende gesprekken met Nederlandse fabrikanten lukte het niet om dezelfde hoge vitamine en antioxidanten waarden te krijgen en ook de vacht component was lastig.

CAMAJE voer komt uit Groot Brittannie en is natuurlijk hondenvoer zonder toevoegingen van de hoogste kwaliteit en nog betaalbaar ook!

CAMAJE Hondenvoer bestellen of meer informatie?

Stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met uw naam, adres en telefoonnummer en uw vraag of bestelling. U kunt ons ook bellen. Wij zijn bereikbaar op 074 259 33 22 en 06-26 804 480.

CAMAJE / Natural Dog FoodDit is CAMAJE's originele assortiment, een premium kwaliteit hondenvoer, speciaal samengesteld door dierenartsen en de toonaangevende voedingsdeskundigen in het Verenigd Koninkrijk, geschikt voor alle werkhonden.

Onze contact gegevens

Jeanet Nijhof
Steenmeijerstraat 57
7555 NV Hengelo
Tel: 074 - 259 33 22
Mobiel: 06 - 26 804 480
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.