Paradise Residence Labradors

Te verwachten Pups


Zwarte en blonde puppies verwacht

 

Als alles goed gaat verwachten wij half januari 2019 een nestje zwarte en blonde pups uit de combinatie van Shadow (Dolbia Kyar)  en Summer (Summer from Paradise Residence)

Beide ouders hebben A- heupen en zijn ED vrij, ook de ogen zijn vrij, bovendien is Shadow getest en vrij van PRA, EIC, en HNPK.

De pups worden bij ons in de woonkamer geboren en groeien bij ons in huis op. Ze zullen regelmatig ontwormd worden. Na ca. 5 weken worden ze gechipt door de Raad van Beheer en daarna ingeënt.

Ze ontvangen een dierenpaspoort en krijgen een stamboom en DNA certificaat van de Raad van beheer.

Summer is een teefje uit het eerste nestje wat wij hebben gefokt, en dus ook bij ons in de woonkamer geboren.  Shadow is een grote flinke reu die erg aanhankelijk is en graag even tegen je aan komt staan. De pups zullen naar verwachting half maart naar de nieuwe eigenaren mogen gaan.

Voor meer informatie stuur je ons een e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Zet hierin jouw contactgegevens en waar je naar op zoek bent. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact op om jouw wensen en de voor ons belangrijke punten te bespreken.


Onze contact gegevens

Jeanet Nijhof
Steenmeijerstraat 57
7555 NV Hengelo
Tel: 074 - 259 33 22
Mobiel: 06 - 26 804 480
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.