Paradise Residence Labradors

Zwarte en blonde puppies verwacht


Rond 10 Juni verwachten we pups van onze Luna (Draumalands Irina). We verwachten blonde en zwarte pups.
Luna is 5 jaar, Jeanet heeft haar destijds samen met onze jongste dochter zelf uit IJsland opgehaald. Het is een hond met heel veel passie, dit zie je ook terug tijdens de jacht-trainingen en wedstrijden. Ook tijdens de show wedstrijden komt ze steeds goed voor de dag, en is ze bijna altijd geplaatst.
We hebben er dit keer voor gekozen om Shadow (Dolbia Kyarr) te gebruiken. Shadow is nu 7 jaar, we hebben hem in 2012 zelf opgehaald uit Polen. Shadow is een forse lieve aanhankelijke reu, die graag wat voor je doet. Hij haalt graag de post, krant of de schoenen voor ons, maar ook tijdens de jachtwedstrijden wil hij graag voor je aan het werk.
Maandag 13 mei hebben we een echo laten maken en de dierenarts kon ons bevestigen dat we pups kunnen verwachten! We verwachten dat de pups rond 10 juni zullen worden geboren.
Voor meer informatie stuur je ons een e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Zet hierin jouw contactgegevens en waar je naar op zoek bent. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact op om jouw wensen en de voor ons belangrijke punten te bespreken.

Onze contact gegevens

Jeanet Nijhof
Steenmeijerstraat 57
7555 NV Hengelo
Tel: 074 - 259 33 22
Mobiel: 06 - 26 804 480
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.