Paradise Residence Labradors

Old Champ!


15 kg zak

€ 31,00

Old Champ is een nieuwe toevoeging aan de zeer succesvolle range hondenvoer. Speciaal gemaakt met minder proteïne voor de oudere honden of voor honden met overgewicht. Perfect voor degenen die al enthousiast zijn over de normale 'Champ!'

Samenstelling:

Tarwe, rundvlees meel en lamvlees meel, maïs, gerst, kippenlever, tarwegries, bietenpulp, kipvet, volvette lijnzaad, alfalfa, erwten, yucca schidigera

Analytische bestanddelen

  • Proteïne 18,0%
  • Vetgehalte 6,0%
  • Ruwe Vezel 3,75%
  • Ruwe As 7,0%

Toevoegingen

Natuurlijke antioxidanten

Voedingsadditieven:

  • Vitamine A / E672 14.000iu / kg
  • Vitamine D / E671 1,200iu / kg
  • Vitamine E / 3a700 140 mg / kg
  • IJzersulfaat monohydraat 65mg / kg
  • Kopersulfaat pentahydraat 30 mg / kg
  • Mangaanoxide 50 mg / kg
  • Zinksulfaat monohydraat 350 mg / kg
  • Natriumseleniet 0,45 mg / kg

Voedingsinstructies

Old Champ! wordt droog gevoerd, maar kan worden bevochtigd met water of CSJ Gravy Works. Het is niet nodig om dit dieet aan te vullen.

Voorgestelde dagelijkse hoeveelheden

Het volgende overzicht is een indicatie van de hoeveelheid die u per dag kunt voeren, pas de hoeveelheden dus aan naar de individuele behoeften van uw hond.

  • Kleine b.v. Terrier (2-10kg) 60-190g
  • Medium b.v. Cocker Spaniel, Border Collie (10-20kg) 190-320g
  • Groot b.v. Duitse Herder, Belgische Herder (20-30kg) 320-435g
  • Zeer Groot, b.v. Ierse Wolfhound (30kg +) 435g +

Twee halve maaltijden per dag zijn beter dan één. Er dient altijd schoon, fris water beschikbaar te zijn.

Bestellen of meer informatie? Stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met uw naam, adres en telefoonnummer en uw vraag of bestelling. U kunt ons ook bellen. Wij zijn bereikbaar op 074 259 33 22 en 06-26 804 480.

Onze contact gegevens

Jeanet Nijhof
Steenmeijerstraat 57
7555 NV Hengelo
Tel: 074 - 259 33 22
Mobiel: 06 - 26 804 480
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.